-

Niklas Tollart ny advokat i vår hyres- och fastighetsrättsliga grupp

Engström & Hellman Advokatbyrå är i en expansiv fas inom fastighets- och hyresjuridiken och är nu glada över att kunna välkomna ännu en skicklig advokat till vår hyres- och fastighetsrättsliga grupp.

Niklas Tollart, som närmast kommer från arbete på en annan advokatbyrå, kommer från och med den 7 april att kunna bistå hyresvärdar, förvaltare och fastighetsägare med högspecialiserad juridisk rådgivning. Niklas kommer att arbeta med fastighetsrätt i vid bemärkelse men med fokusområden som bostadshyresjuridik, lokalhyresjuridik och hyresförhandlingar. Han har även lång erfarenhet från arbete med bostadsrättsföreningar och andra ekonomiska föreningar.

Niklas har tidigare biträtt ett stort antal fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i hela Sverige och har mycket god vana av att hantera mål och ärenden inför hyresnämnder och tingsrätter.

– Niklas Tollart är ett välkommet tillskott till byråns verksamhet inom fastighets- och hyresrätt och vårt Stockholmskontor. Genom rekryteringen blir det tydligt att vi satsar på att vara en av de främsta advokatbyråerna inom hyresjuridik, säger advokaten och delägaren Peter Hellman.

 

För att läsa mer om Niklas Tollarts bakgrund och för att komma i kontakt med honom, se kontaktuppgifter här.
Niklas Tollart ny advokat i vår hyres- och fastighetsrättsliga grupp
Kontaktperson