Stärk din kunskap. Stärk din position.

Utbildning

Juridik – gjord begriplig.

Genom att ha god kännedom om den juridik som reglerar och påverkar din verksamhet kan du säkerställa god kvalitet i ert arbete och medarbetare som upplever sig stärkta i sina respektive roller.

Vi har en mångårig vana av att hålla utbildningar för såväl små som stora grupper. För grupper upp till ca 20 personer erbjuder vi utbildningar i våra egna lokaler i Göteborg, men vi kommer gärna ut till ert företag för att hålla en utbildning på plats – oavsett var ni har er verksamhet. Många av våra klienter väljer också att låta våra duktiga advokater komma och hålla föredrag eller workshops under exempelvis konferenser, kundevent eller branschdagar.

Våra utbildningar, workshops och föreläsningar är alltid mycket uppskattade och får genomgående mycket höga betyg från deltagarna. Det beror bland annat på vår höga kvalitet, våra duktiga föreläsare och vårt begripliga och jordnära anslag.

För våra utbildningar erbjuder vi fasta priser beroende på innehåll, längd och målgrupp. Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion av hur vi kan hjälpa er att utvecklas!

Exempel på våra utbildningar

  • Att få betalt – en genomgång från faktura till kronofogde
  • Kundtjänstutbildningar
  • Utbildningar rörande dataskydd och personuppgifter
  • Utbildningar rörande kreditgivning till konsumenter
  • Utbildningar i e-handelsjuridik
Ikon - Utbildning
Kontaktperson