Karriär

Jobba hos oss

”För oss har det alltid varit viktigt att skapa en arbetsplats med rimliga arbetsvillkor där vi låter alla komma till sin rätt”

Fredrik Engström, advokat och delägare
Jobba hos oss

Välkommen till oss!

På Engström & Hellman Advokatbyrå söker vi alltid skarpa och drivna personer som vill arbeta tillsammans med oss.

Om oss

Engström & Hellman Advokatbyrå är en medelstor affärsjuridisk byrå med kontor i centrala Göteborg och Stockholm. Byrån specialiserar sig bland annat på juridik för e-handel, fastighets- och hyresjuridik, kredit- och inkassojuridik, samt på bolags- och föreningsrätt. Vi har också ett stort fokus på processrätt och tvistlösning. Bland våra klienter finns såväl små- och medelstora entreprenöriellt drivna företag som stora bolag inom fastighets-, finans-, och distanshandelsbranschen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en stimulerande miljö i mycket centralt belägna lokaler i Göteborg respektive Stockholm. Hos oss kommer du erbjudas ett självständigt arbete i nära samarbete med flera andra engagerade jurister.

På Engström & Hellman Advokatbyrå sticker vi gärna ut hakan genom att lova mycket goda arbetsvillkor. Som en av de första advokatbyråerna i Sverige har vi tecknat kollektivavtal med Akavia (Jusek) – något som garanterar såväl schysta arbetstider som bra arbetsvillkor i övrigt.

Vi tror att din personliga utveckling och kompetens är den viktigaste faktorn för att vi tillsammans skall kunna växa. Vi kommer därför tillsammans att arbeta med löpande utbildning, coachning och utvecklingsplaner för att du skall kunna ta tillvara på din fulla potential.

Lediga tjänster

Du hittar våra pågående rekryteringsprocesser här till höger.

Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till karriar@engstromhellman.se.

Uppsats- och sommarpraktik

Vi erbjuder normalt juriststudenter möjlighet till praktik under sommartid samt i samband med uppsatsskrivning. Under 2021 kommer vi emellertid tillfälligtvis inte att anställa någon sommarnotarie på grund av den rådande pandemin och de svårigheter det medför i form av arbetsledning och mentorskap.