-

Henrik Åström-Larsson ny delägare

Under de senaste åren har Engström & Hellman vuxit kraftigt i omsättning och i antal medarbetare. Nu expanderar byrån även på delägarfronten och välkomnar advokat Henrik Åström-Larsson som ny delägare på byrån. Henrik har arbetat på Engström & Hellman under de senaste fem åren och kommer framöver att ansvara för en av advokatbyråns processgrupper med fokus på bland annat större bank- och finansbolagsklienter.

– Genom att bli fler delägare tror vi att vi kan ge såväl bättre service till våra klienter som skapa en mer attraktiv arbetsplats för våra medarbetare, säger Fredrik Engström, delägare och medgrundare.

Fler delägare möjliggör expansion och specialisering

Att delägarkretsen utökas innebär en möjlighet att lägga större fokus på specialisering av advokatbyråns olika inriktningar och skapar förutsättningar för ytterligare expansion, samtidigt som byråns interna ledningsfunktioner förstärks.

– Nu när vi är en etablerad medelstor affärsjuridisk advokatbyrå på såväl Göteborgs- som Stockholmsmarknaden är det naturligt för oss att expandera genom att arbeta tillsammans med våra medarbetare och hjälpa dem att utvecklas mot delägarskap, säger Peter Hellman, delägare och medgrundare.

Ökat fokus på hållbart ledarskap

Engström & Hellman Advokatbyrå var den första advokatbyrå i Sverige som tecknade kollektivavtal för sin verksamhet 2018. När delägarkretsen nu förstärks kan vi lägga ännu större fokus på frågor kring arbetsledning, arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv.

– Jag ser fram emot att få fortsätta arbeta på Engström & Hellman och att utvecklas i min nya kapacitet som delägare. Mest ser jag fram emot att få ta del i ledningen av alla våra duktiga jurister och inte minst att få fördjupa samarbetet med alla våra fantastiska klienter, säger Henrik Åström-Larsson.

Henrik Åström-Larsson ny delägare