-

Engström & Hellman utsedda till Årets advokatbyrå 2023

Vi är stolta och glada över att idag ha utsetts till Årets advokatbyrå 2023 av Regi!

Varje år utser Regi, efter Regis årliga kvalitets- och branschstudie där klienter till affärsjuridiska advokatbyråer får möjlighet att utvärdera relationen med sin advokatbyrå, Årets advokatbyrå i olika segment. Totalt har nästan 1000 klienter utvärderat sina byrårelationer i årets undersökning. För att bli nominerad till Årets Advokatbyrå behöver byrån uppvisa en hög klientnöjdhet baserat på 14 olika kriterier. För att vinna måste man sedan vara bäst i sin klass.

– Vi tror att nycklarna till vår framgång bland annat har varit att vi är den första advokatbyrån i Sverige som tecknat kollektivavtal för våra jurister, ett aktivt hållbarhetsarbete och att vi är den enda advokatbyrån som är Hbtqi-certifierad, säger Fredrik Engström och Peter Hellman, byråns två grundare.

Det är också extra roligt att utmärkelsen baseras på våra klienters upplevelse av advokatbyrån – och att den därmed är ett tydligt kvitto på att det vi gör verkligen uppskattas och efterfrågas av klienterna.

Vi på Engström & Hellman riktar ett varmt tack till alla våra fantastiska klienter och inte minst till alla våra skickliga och drivna medarbetare som varje dag gör det möjligt att ge både bästa möjliga service och leverera riktigt högkvalitativ juridik. Vi kommer nu fortsätta vårt värderingsdrivna arbete – för att vi tror att bättre värderingar ger bättre juridik.

Engström & Hellman utsedda till Årets advokatbyrå 2023