-

Engström & Hellman nominerade till Årets advokatbyrå 2023!

Vi är glada att kunna berätta att vi är nominerade till den prestigefyllda utmärkelsen Årets advokatbyrå 2023! Varje år utser Regi, efter Regis årliga kvalitets- och branschstudie där klienter till affärsjuridiska advokatbyråer får möjlighet att utvärdera relationen med sin advokatbyrå, Årets advokatbyrå i olika segment.
 
Totalt har nästan 1000 klienter utvärderat sina byrårelationer i årets undersökning. För att bli nominerad till Årets Advokatbyrå behöver byrån uppvisa en hög klientnöjdhet baserat på 14 olika kriterier.
 
Vi är såklart glada över att våra klienters omdömen inneburit att vi nu är nominerade till Årets advokatbyrå. Vi tror att vårt arbete för schyssta arbetsvillkor för våra jurister och att vi är en av mycket få advokatbyråer som tecknat kollektivavtal är något som klienterna efterfrågar och som ger högre kvalitet på vårt juridiska arbete. Likaså hoppas vi att det faktum att vi är Sveriges enda Hbtqi-cetrifierade advokatbyrå ger avtryck i branschen.
 
Årets advokatbyrå utses den 21 februari. Oavsett om vi vinner tävlingen eller inte är vi stolta över att vara bland de nominerade- Vi kommer såklart fortsätta vårt värderingsdrivna arbete – för att vi tror att bättre värderingar ger bättre juridik.

Engström & Hellman nominerade till Årets advokatbyrå 2023!