-

Engström & Hellman expanderar – öppnar kontor i Stockholm

Engström & Hellman Advokatbyrå har under de senaste åren präglats av kraftig tillväxt. Efter att vi förstärkt vår affärsjuridiska profil har efterfrågan på våra tjänster fortsatt att öka och vi har, för att kunna fortsätta erbjuda våra klienter bästa tänkbara service, bland annat utökat våra lokaler i Göteborg i syfte att erbjuda attraktiva arbetsplatser åt ännu fler jurister.

Nytt kontor i centrala Stockholm

Nu tar vi nästa steg i vår expansion och öppnar den 3 april kontor på Klarabergsviadukten 90, mitt i Stockholm. Inledningsvis kommer sex personer att arbeta på vårt Stockholmskontor med fokus på bland annat hyres- och fastighetsjuridik, som blir ett nytt och efterfrågat affärsområde på byrån.

– Vi har i princip sedan starten 2009 arbetat i nära samarbete med många klienter som är etablerade i Stockholm. Därför är det mycket glädjande att nu ta steget och etablera ett kontor även där, säger Fredrik Engström, delägare.

Expansion även i Göteborg – tre nya jurister

Även på Göteborgskontoret förstärker vi per den 3 april byrån med tre duktiga jurister. Fokus ligger här såväl på hyres- och fastighetsjuridik som på processrätt, där vi bland annat utökar vår kompetens inom skiljeförfaranden och mer avancerade tvistemål.

– Genom etableringen av ett Stockholmskontor och genom rekryteringen av fler specialiserade jurister breddar vi vårt tjänsteutbud och kommer kunna erbjuda våra klienter ännu bättre service än idag, avslutar Peter Hellman, delägare.