-

Engström & Hellman biträdde Nindev AB vid förvärv av Fourstream AB

Nindev AB har förvärvat Fourstream AB och arbetar samtidigt med affärsnätverket Entreprenörskapital för vidare finansiering inför expansion i Sverige och utomlands. Fredrik Engström på Engström & Hellman AB biträdde Nindev AB vid förvärvet.

”Nindev har sedan starten arbetat med fokus på mobila lösningar för B2B och offentlig sektor. I och med förvärvet av Fourstream och deras fler än 100 kunder inom den privata sektorn bildar vi ett mycket starkt bolag med en unik bredd inom mobilområdet. Det gör att vi kan stärka vår satsning på att utveckla egna tjänsteprodukter för mobilen och hjälpa fler små och medelstora företag in i den mobila strategin. Det blir också ett första steg i våra planer att tillsammans med våra investerare växa genom ytterligare förvärv och expandera internationellt.”, säger Björn Flintberg, VD på Nindev.

Nindev är ett av Sveriges snabbast växande mobila företag. Med appar, mobilwebbar och mobilintegrerade affärssystem stödjer våra produkter och tjänster flera hundra kunder, bland annat Ernst & Young, Elite Hotels, Skansen, PwC, Tarkett, Järnia, Skånemejerier, Rasta, Sportlife, Eslövs kommun, Trafikverket och Göteborgsregionens kommunalförbund.

Engström & Hellman biträdde Nindev AB vid förvärv av Fourstream AB
Kontaktperson