-

Advokat Ebba Tapper ny delägare

De senaste åren har Engström & Hellman Advokatbyrå vuxit till att nu vara Sveriges 50:e största advokatbyrå, sett till antalet anställda. Tack vare vår snabba tillväxt har vi också utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri i tre år i rad och fått utmärkelsen Mästargasell. Vi var Sveriges första advokatbyrå som tecknade kollektivavtal och är den enda advokatbyrån i Sverige som är HBTQI-certifierad.

Vi fortsätter nu vår expansion genom att välkomna advokat Ebba Tapper som ny delägare. Ebba har arbetat på byrån sedan 2017 med huvudsakligt fokus på tvistlösning och affärsjuridik.

– Det är en stor förmån att få fortsätta mitt arbete på byrån i min nya roll som delägare, säger Ebba Tapper. Engström & Hellman utmärker sig som en progressiv advokatbyrå med stort hjärta och socialt ansvarstagande, samtidigt som vi alltid levererar högkvalitativ juridik. Jag ser fram emot att nu få vara med och staka ut kursen framåt tillsammans med övriga delägare, fortsätter hon.

Utökningen av delägarkretsen är en del i byråns strävan att kunna erbjuda våra klienter ännu bättre service. Sedan tidigare har byrån tre delägare och kretsen utökas nu till fyra.

– Genom att välkomna Ebba som ny delägare får vi ett värdefullt tillskott till delägarkretsen som möjliggör en fortsatt expansion och ännu tydligare fokus på att fortsätta vara en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare, säger Fredrik Engström som är en av advokatbyråns grundare.

Att byrån nu väljer att utöka delägarkretsen genom en internrekrytering är ingen slump, menar Peter Hellman, som är advokatbyråns andra grundare:

– Lojalitet och samarbete är nyckelfaktorer för en advokatbyrå. Under sina år på byrån har Ebba visat prov på både ledarskap, engagemang och en vilja att föra byrån framåt. Hon har varit drivande i flera viktiga utvecklingsfrågor och vi ser nu verkligen fram emot den fortsatta resan framåt tillsammans med Ebba, avslutar han.

Advokat Ebba Tapper ny delägare