-

Engström & Hellman en av de 60 största advokatbyråerna

I affärs- och kreditupplysningsföretaget UC:s årliga sammanställning över Sveriges advokatbyråer hamnar Engström & Hellman Advokatbyrå på andra plats när det gäller tillväxt, såväl i termer av omsättningsökning som antal anställda. Det placerar oss som en av de 60 största advokatbyråerna i Sverige, enligt rapporten.

– Vi är naturligtvis både stolta och glada över vår tillväxtresa, som inte hade varit möjlig utan alla våra fantastiska medarbetare och våra klienters förtroende, säger Fredrik Engström som är delägare och grundare.

Med fokus på tillväxt är Engström & Hellman Advokatbyrå, som grundades 2009, sedan 2018 etablerad i både Göteborg och Stockholm. Under början av 2021 kommer byrån att ha 24 medarbetare med olika inriktningar och därtill fortsätta rekrytera under året.

– Under våra år av samarbete med våra klienter har vi upptäckt att de flesta värdesätter ett förtroendefullt samarbete med sin advokatbyrå mer än en byrå som bara finns där för slutlig granskning av ett avtalsutkast. Därför strävar vi efter att vara enkla och raka i vårt samarbete så att vi tillsammans kan bygga såväl juridiska som affärsmässiga lösningar som är enkla att förstå och använda, berättar Peter Hellman som även han är delägare och grundare.

Engström & Hellman en av de 60 största advokatbyråerna